*

Valovi neskoncnosti smo, ki so pozabili, da so ocean …

*

Izvorni reiki

je

univerzalna energija enosti,

vseprisotna,

nedeljiva,

neopredeljiva.

*

Poskušamo jo ujeti v besede,

pa se nam izmuzne kot veter

skozi veje dreves.

*

A je vseeno tu,

v tebi, v meni, povsod.

Kako ujeti veter,

kako v dlan zajeti ocean,

kako izrezati košcek neba?

*

Svet je velika skrivnost,

ki se odpira kot cvet, list za listom.

Mi smo del tega cvetenja.

Metka Lebar



IZVORNI REIKI - TEČAJ II. STOPNJE


Ljubljana, 13.-14. oktober 2017 - tečaj II.stopnje
IZVORNI REIKI je izvorna energija enosti, je vseprisotna, nedeljiva, onkraj polarnosti, preprosta, močna ljubeča, zdravilna. V vas prebudi prastari spomin na stanje enosti, celovitosti, ljubljenosti, izpolnjenosti, ugodja in zdravja.

DELAVNICA DRUGE STOPNJE poglablja razumevanje tega, kar se pri reikiju dogaja in vam položi v roke precizno orodje za zavestno usmerjeno zdravljenje in pospešen duhovni razvoj. Spoznate simbole, ki delujejo kot zbiralci, filtri in usmerjevalci energije. Z njimi še lažje prestopite navidezne ovire časa in prostora. Naučite se učinkovitega zdravljenja na daljavo, spoznate tehnike transformacije omejujočih mentalnih in čustvenih vzorcev, ki pogosto vodijo v bolezen, odstranjevanja energetskih blokad in implantatov ter preseganje karmičnih vzorcev. Dvodnevni tečaj se zaključi z iniciacijo.

Tečaj vodi METKA LEBAR, mojstrica USUI SHIKI RYOHO reikija od leta 1997. Vse stopnje, vključno z mojstrsko, je v štirih letih intenzivnega sodelovanja in študija opravila pri nizozemskem mojstru Gerardu van Kesterenu. Svoje znanje je nadgrajevala v tujini, njeno močno notranje vodstvo in povezava z izvorom pa so ji odprle nove globoke uvide in tehnike Izvornega reikija. IZVORNI REIKI sledi univerzalni božanski prisotnosti in energiji vse do njenega božanskega izvora in vas povezuje neposredno z njim.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: metka.lebar@smisel.si