*

Valovi neskoncnosti smo, ki so pozabili, da so ocean …

*

Izvorni reiki

je

univerzalna energija enosti,

vseprisotna,

nedeljiva,

neopredeljiva.

*

Poskušamo jo ujeti v besede,

pa se nam izmuzne kot veter

skozi veje dreves.

*

A je vseeno tu,

v tebi, v meni, povsod.

Kako ujeti veter,

kako v dlan zajeti ocean,

kako izrezati košcek neba?

*

Svet je velika skrivnost,

ki se odpira kot cvet, list za listom.

Mi smo del tega cvetenja.

Metka Lebar



IZVORNI REIKI - TEČAJ REIKI IIIA


























IZVORNI REIKI - TEČAJ IIIA stopnje

OSEBNO MOJSTRSTVO


SEPTEMBER 2017 - FEBRUAR 2018
Tretja stopnja predstavlja intenziven duhovni proces. Na pripravljalnih srečanjih se naučite tehnik, ki jih boste potrebovali med tečajem, prečistite svoje telo, čustva in mental ter se z meditacijo pripravite na 21-dnevni skupinski proces rasti. Ta poteka strnjeno 21 dni zapored (srečanja vsak dan) in se zaključi s trodnevno rezidenčno delavnico v naravi in iniciacijo.

Pogoj za prijavo sta opravljeni 1. in 2. stopnja reikija, ustrezne izkušnje z delom na sebi in drugih ter pripravljenost na poglobljen energijski in duhovni proces.

VEČ INFORMACIJ O TEČAJU IN PRIJAVE:


Tečaj vodi METKA LEBAR, mojstrica USUI SHIKI RYOHO reikija od leta 1997. Vse stopnje, vključno z mojstrsko, je v štirih letih intenzivnega sodelovanja in študija opravila pri nizozemskem mojstru Gerardu van Kesterenu. Svoje znanje je nadgrajevala v tujini, njeno močno notranje vodstvo in povezava z izvorom pa so ji odprle nove globoke uvide in tehnike Izvornega reikija.

IZVORNI REIKI sledi univerzalni božanski prisotnosti in energiji vse do njenega božanskega izvora in vas povezuje neposredno z njim.