*

Valovi neskoncnosti smo, ki so pozabili, da so ocean …

*

Izvorni reiki

je

univerzalna energija enosti,

vseprisotna,

nedeljiva,

neopredeljiva.

*

Poskušamo jo ujeti v besede,

pa se nam izmuzne kot veter

skozi veje dreves.

*

A je vseeno tu,

v tebi, v meni, povsod.

Kako ujeti veter,

kako v dlan zajeti ocean,

kako izrezati košcek neba?

*

Svet je velika skrivnost,

ki se odpira kot cvet, list za listom.

Mi smo del tega cvetenja.

Metka Lebar



IZVORNI REIKI - TEČAJ I. STOPNJE



LJUBLJANA, Kristanova 1 
16.-17. september 2017
10.00 - 18.00

IZVORNI REIKI je izvorna energija enosti, je vseprisotna, nedeljiva, onkraj polarnosti, preprosta, močna ljubeča, zdravilna. V vas prebudi prastari spomin na stanje enosti, celovitosti, ljubljenosti, izpolnjenosti, ugodja in zdravja.

Prva stopnja predstavlja odločilen korak - s štirimi iniciacijami ste na dvodnevnem tečaju posvečeni v energijo enosti, ki si od takrat dalje utira pot skozi vsa vaša telesa in postopoma prežari vse vaše bitje. Nežno, a vztrajno in temeljito odstira z vas iluzijo, da lahko zaživi in zažari vaše božansko bistvo. Zdravljenje se pojavi kot posledica intenzivnega duhovnega procesa. V vas spet zaživi vaš izvorni božanski načrt.

Vaša intuicija se poglobi, lastno notranje vodstvo pa nadomesti iskanje zunanjih vodnikov. Prebudijo se vaše zdravilne moči, s katerimi lahko pomagate sebi in drugim.

Tečaj vodi METKA LEBAR, mojstrica USUI SHIKI RYOHO reikija od leta 1997. Vse stopnje, vključno z mojstrsko, je v štirih letih intenzivnega sodelovanja in študija opravila pri nizozemskem mojstru Gerardu van Kesterenu. Svoje znanje je nadgrajevala v tujini, njeno močno notranje vodstvo in povezava z izvorom pa so ji odprle nove globoke uvide in tehnike Izvornega reikija. IZVORNI REIKI sledi univerzalni božanski prisotnosti in energiji vse do njenega božanskega izvora in vas povezuje neposredno z njim.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Metka
metka.lebar@smisel.si
041 425-001